Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad - Haiku

 

Vindens starka kraft
bringar oss två tillsammans
nu rotar vi oss

Väljer rabatten
gömmer oss bak rosentörn
hoppas på långt liv

En handskbeklädd hand
hotar vårt liv tillsammans
rostörnet vaktar

En sommar vi fick
nu lämnar vi frön till vind
en ny vår stundar




Bunden vers (Haiku) av Carol Baylis
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis