Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR ETT KONSTVERK

KÄRLEKEN ÄR ETT KONSTVERK


Kärleken är som
När solen tittar
Fram från
Ett moln
Och värmer
vår själ

Kärleken är
Ett konstverk
Även den
Minsta delen
Kan vara så
Vacker och
Gör oss alla
Riktigt väl


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-04-16 19:57



Bookmark and Share


    Geerpop
Fantastiskt bra

Geerpop
2007-04-18

  Leif Furstedt
Jag är böjd att hålla med dig, kärleken är ett konstverk, med alla dess färger och former.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G