Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakbunden

Jag har byggt en verklighet där väggarna är ditt namn
och jag famlar mig fram i alla tysta rum
Jag har tappat bort alla stigar i min ingemanlandslogik
Allting bara vänder till tragik
när du dräper mina argument och staplar dom som lik

Om alla var precis som du och jag
vore inget lika svårt och aldrig något lätt
Fasten jag virvlar runt som glitter i dina vener,
har bosatt mig som rabies i dina nerver
märker du knappt av mig alls

Det är svårt att byta spår när man är omgiven av snår
Jag kan ge oss en andningspaus på ett år
Du kan vila dina knytnävar, jag kan vara den som slår

Bättre rustad för solarplexusträffar än blodsmakskyssar




Fri vers av Lady_A
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-17 11:33



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Hm jag brukar ha lite svårt för rim men jag gillar det här ändå.

\"Allting bara vänder till tragik
när du dräper mina argument och staplar dom som lik\"

Är underfundigt rolig samtidigt som det inte är det.

\"Det är svårt att byta spår när man är omgiven av snår\"

Visst är det så...
2007-04-25

  Dan Linder
ojojoj...den sista raden tog priset. \"Blodsmakskyssar\"...kärlek och lidande eller lidande på grund av kärlek...många bottnar, hur man väljer att läsa.
Du bygger upp det bra och låter sista ordet träffat som en smocka mitt på pussmunnen på läsaren. Roligt att ha dig tillbaka!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A