Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångfågel

Du vandrar tyst vid min sida
fingrar flätade i fingrar men blicken bortvänd
Om jag frågar vad du tänker på svarar du, ingenting
Så jag håller tyst och sneglar ur ögonvrån på din profil
Tänker vansinniga framtidstankar av rosa luft
Blodsmak kanske, för älskling dina drag tar andan ur mig
Vad kan jag säga till någon som du, levande adonis
Så jag håller tyst och känner din handflata mot min
Du är min näktergal (sångfågel) och jag vill inte hålla dig för hårt
Jag räknar spänt darrningarna i dina gyllenvingar
Snart flyger du din väg
snälla flyg aldrig iväg




Fri vers av Lady_A
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-04-17 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A