Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något något annorlunda annorlunda






jag petar i ett sår

något

sliter i min hud
skaver mot en kant

tills benen syns

annorlunda

vita
utan synd



något

jag önskar jag vore

annorlunda
och något bättre

något

jag önskar vore annorlunda

något annorlunda



jag letar i en tår

något

rinner mot min kind
ristar i min själ

till spåren syns

annorlunda

svarta
utan rymd


något

något annorlunda

önskar jag




Fri vers av Johannes
Läst 810 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-18 09:39



Bookmark and Share


    Luuuucky_babe
sååvaacker...
2007-06-05

    vatten
underbar och berörande.
2007-05-08

    ej medlem längre
Mycket berörande o vackert, tack
2007-05-03

  Sanningsägaren VIP
och det är just vad det är
denna text
lite något annorlunda
annorlunda
den här skulle med fördel
läsas upp
ett enormt flyt i den
och sprängfull av känslor
en längtan
önskan
om något
Tack för att du skriver
/Åsa
2007-04-18

  Ms Lovecraft
Genomarbetad form, välbekant känsla. Jag gillar återkopplingarna i texten, vilket du har skött ovanligt snyggt. Möjligtvis ställer jag mig något tveksam till titeln, men det säger jag mest för att inte verka odelat positiv.
2007-04-18

  Jewel_x
Jag blir fångad direkt av denna text ... det här något ... fångar mig .. .mycket, mycket bra.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes