Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom vita väggar

 

 

Vita väggar höga som hus

Inga skuggor klär väggarna idag

Endast ljus lyser upp min värld

Ljus vilket bebor ditt vida leende

 

Ett altare rest framför mig

Byggt för dig och mig

Vid vilket jag är beredd

att offra ensamheten

 

Pärlemors-skimmer  klär mitt ansikte

solbränt av kärlekens ljus

solad av solen alldeles ljuvligt gul

vår framtid, våra barn, våra liv

är vårat nu kära du

något för bara jag och du

 

Ett träd, löven det är vi

Så gröna, nya i livets vind

Du smeker min kind, Säger

Jag älskar, älskar det här

Du och jag

Jag älskar denna dag

Du bliver nu min, jag blir din

Vi blir två, en och samma

Älskade, moder till våra framtida barn

Älskade jag älskar detta ljus

Ett hus, för oss två

Jag älskar dig

 

Vita väggar döljer våra akter dolda

mellan rosenbladens söta doft

Och vår älskog som sätter våra hjärtan i brand

Och vi smälter i kärlekens hand

 

Viskar andetag i vinden vi båda lever inuti

 

Älskade jag älskar dig så

Kan se på dig och bara Veta

att livet nu äntligen kommer att kunna gå

som ett ungt barn ska vi gå gå gå

tillsammans aldrig skilda åt

Älskade Älskade Älskling

Jag älskar dig så

 

Och du tar min hand

Och vi går

Förbi alla de ansikten som ler åt vår kärlek

Förbi alla de som aldrig trodde men nu tror

Vi lämnar de vita väggarna för alltid nu

Älskade Älskade du



Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-04-17 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*