Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

 

 

En vante jag sticka

då händerna mina ännu var små

och benen mina ännu kunde gå

 

En vante från forna år

håller ännu färgen röd

 

En vante

passande för händer två

Jag gav den till dig

trodde ju aldrig att du skulle lämna mig och gå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 136 gånger
Publicerad 2007-04-17 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*