Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Daniel


Ett erkännande

 

 

Min hand passar så perfekt i din

och din håller så perfekt om min

vanten jag stickade i mina tankar

när jag ännu var ung

när hjärtat mitt ännu inte var så tungt

passar oss båda perfekt

och jag älskar känslan av din hand i min

älskar känslan du ger mig

 

Ja jag måste nog erkänna

att jag älskar Dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-04-17 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert beskrivet
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*