Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen vill jag bara säga att jag älskar dig


Vacker

Du är så vacker när du sover
När morgonljuset målar guld i dina linjer
Jag ligger tyst och bara ser på dig
Dina långa ben (smalare än mina)
Höftkurva, ryggtavla, revbensbågar, axelrundning
Hur kan alla dessa mjuka rundningar
bli en kropp så mycket kantigare än min
Vacker! du är så vacker, en egen grekisk gud i min säng
Spretig lugg skuggar pannan, bambifransar skuggar kinder
Mina ögon blå, naiva. I dina ser jag alla vackra färger,
bärnsten, guld och hasselnöt, djupa, dina ögon vet
Kindben, käkben, snygga vinklar, skarpa linjer, skön kontrast
näsvingens lätta skuggning, amorbågens mjuka rundning
Sover du än min älskade vän?
Viskar tyst i kudden du är mig så väldigt, väldigt kär




Fri vers av Lady_A
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-04-18 12:42



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Den här var jättefin!
Önskar att jag också hade någon sådan...

Gillar särskilt det här:

Dina långa ben (smalare än mina)
Höftkurva, ryggtavla, revbensbågar, axelrundning

Det är bara så fint. Och jag kan höra mig själv tänka det.
2007-04-25

  frig
:) det är varmt i mig. Det är vackert. Du lyckas beskriva skönheten i en kropp, och det är inte lätt att göra det trovärdigt. jag känner verkligen i den här dikten.

\"när morgonljuset målar guld i dina linjer\"
JAA, det är så det är. så det ska vara. Det är den världen jag försöker se hela tiden, men så lätt tappar bort. Och så får man såna här små glimtar av den. Heja!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A