Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN HJÄLPANDE HAND

EN HJÄLPANDE HAND



Ibland sitter man och tänker
om allt man vill ha
Men sedan blir tanken
tänk så många människor
Som lever bara för idag

Bara att få leva, känna och
vara frisk och se hur
Människor kan ibland
att vi någon gång i livet
Ger varandra en
Hjälpande hand

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-04-17 19:19



Bookmark and Share


    Geerpop
Visst borde vi hjälpa varandra mer än vad vi kan
Det är absolut viktigt

Geerpop
2007-04-18

    Bodil Sandberg
Viktig dikt ...en stor dikt...hur ofta händer det väl inte att man kommer på sig med att önska allehanda ting och fröjder - och sen blinkar till och äcklas över sig själv...faktiskt!!!!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G