Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att längta...


Tyst,tyst,tyst

Tyst, tyst, tyst.
Bara en ända lång tystnad.
Inte ett ord,
inte ett livstecken.
Bara en tystnad som skriker
JAG SKITER I DIG!!!!!!

Fullt upptagen med ditt liv.
Jag är en rolig lek.
Bara en kul grej.
Allvaret i mina känslor gör ont.

Hård i orden, hård i tanken.
Men så vek!
Hade jag varit modig.
Skulle jag inte sitta här med gråten.
Istället gror hoppet.
Som ett ilsket myggbet som aldrig slutar klia....




Fri vers av Tezz
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-04-17 20:24



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Aj, träffade som en elchock, här har du handen syster........
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.