Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ÄLSKA HELA LIVET UT

ATT ÄLSKA HELA LIVET UT

Människor jagar lyckan
för de tror den
Finns någon
annanstans

Det är så lätt att
se förbi den
Verklighet vi lever i

Att rusa vint i livet
då leder bara
Vägen till dess slut

Det viktigaste är
att älska hela
Livet ut





Fri vers av Mr G
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-18 11:19



Bookmark and Share


    Geerpop
Ja, man måste försöka att älska hela livet ut
En dikt som verkligen är viktig

Geerpop
2007-04-18

    *Zenobia*
Lita inte alltid på vägvisaren...kan vara felskyltat...

Visa ord...
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G