Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMARNAS SANDSLOTT

DRÖMMARNAS SANDSLOTT


Bygger man sitt
drömslott
För nära
vågorna så står
Man där med
Bara sand

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-04-18 11:46



Bookmark and Share


    Geerpop
Jag tror att många bygger sitt sandslott¨
för nära vågorna
Dessa slott är kanske i drömmarna men också
i verkligheten

Geerpop
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G