Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner mellan fingrar som sand.


Den forna tiden ägnas blott en tanke att minnas.

Nutiden är ett faktum att konstatera.

Framtiden blir att frukta fast åren går.

Evigheten blir en dröm att föreställa.

Tiden rinner mellan fingrar som sand.









Fri vers av singforabsolution
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 13:43



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
den här bilden är mitt i prick! precis så här är det. tiden (och livet) rinner mellan fingrarna som sand. berörd! applåd!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution