Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅT INTE LILLA ÄNGEL

GRÅT INTE LILLA ÄNGEL

Gråt inte lilla ängel
Ditt hjärta är i
Goda händer
Du ska så långt
Bort resa till ett
fjärran land

Oroa dig inte lilla
Ängel
Dina tårar kommer
Snart att torka
Så gråt inte lilla ängel
För du kan nu se
Du kan för evigt
Förstå min
Kärlek


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-04-18 17:38



Bookmark and Share


    Geerpop
En härlig,skön ikt och en lika vacker bild

Geerpop
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G