Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget för den veke.

Avstånd är du kommen och hårt ska livet levas.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-18 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver