Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bang,bang,jag bygger murar...

Jag bygger murar, stora som höghus.
Runt mig.
Det finns inte en chans att ta sig in.
Jag blockar alla känslor.
Går rakt fram
och
slutar tänka.
Men med en ända blick,
ett ända ord
och
allt rasar.....




Fri vers av Tezz
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-18 21:25



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Jag gillade den här... på nåt sätt..
Kanske för sin enkelhet, sin rakhet.
Lite barnslig men ändå allvarlig.
Enkelt skriven men ändå med ett djup.
Tror det skulle funka som låttext faktiskt.. Nästan lite Thåström-känsla i dikten.. bra gjort!
2007-04-26

  ettjag
den här var bra tycker jag! ja, mycket bra.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.