Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FITTSTIM ELLER INTE ÄR FRÅGAN

FITTSTIM ELLER INTE ÄR FRÅGAN

Fittstim eller inte
är frågan
Friheten att skriva
Är väl den
största lågan

Utan fatta pennan
Detta är poetiskt
För det kvittar om
Man tar det
Alfabetisk

Ett stim av texter
Simmar fram
Allt bör inte vara
Något slags
Diagram

För poeten bestämmer
Tankeinnehållet
Den är friserad och
Behöver ingen
Polerslipskiva
För friheten är att
Få skriva

Mr G

















Fri vers av Mr G
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-04-19 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G