Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jesus hade en liten kuk


jävulen och jag


så jävla mörkt
och så jävla underbart

världen är full av amfetamin
och jag är full av osäkerhet

dom kallar mig för ett svin
som om jag bryr mig!
fickan är full av heroin

precis som en guldfisk
lever jag för stunden

knarkar överlag
minst
nio gånger om dan

jag hatar den här världen

jävulen är jag





Fri vers av blåljus
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-04-19 01:41



Bookmark and Share


  Esset
så jävla mörkt och så jävla underbart
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus