Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntande hungriga elaka monster


den lilla flickan Fatima överlägger med sig själv
där hon ligger under täckets sköra skydd

hon vill inte vara ensam
men kan heller inte gå därifrån
på grund

av ren oförfalskad skräck

ärligt talat
varför skulle det inte vara

väntande hungriga elaka monster
gömda bland dammråttor och leksaker
där nere under hennes blåa säng


efter ett djupt andetag

skriker hon
och gråter förstås
tills någon annan kommer
någon snäll

någon som lyfter henne bort från liten säng

med en kram
och om den inte räcker
kan hon sova resten av natten

på en skyddande arm

_

tyvärr finns det ibland inte snälla människor
det kanske inte finns någon där alls
om barnet har riktig otur
är det kanske bara

väntande hungriga elaka monster
på fler ställen än under sängen

kanske
är det det

de är rädda för




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 09:16



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
förmodligen är det just det de är rädda för...fint fångat...drar upp fötterna*
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP