Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då det




Hemma var det ingen som
var intresserad av
barnuppfostran

men så pass blev sagt
att gud såg och hörde allt



I skolan hade jag
en fröken som var
gift med en präst


hon tillämpade
alla straff som fanns

först klappade hon till
sen satte hon sig vid orgeln
och trampade igång nästa straff
som hon sjöng med gnällrösten


antagligen för att själv få nåd

men si det fick hon inte
i varje fall inte av rektorn
som ansåg att hennes slag
var för hårda


hon fick sätta på sig hatten
ta handväskan och gå


efter det fick vi som då gick
i femte klass dras med ryktet
att vara skolans värsta klass


vem som eventuellt tilldelades
syndernas förlåtelse har jag inte en aning om




Övriga genrer av Bim
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-04-19 14:30



Bookmark and Share


  Albert
haha :-)
nej förresten... det var verkligen hemskt det här...
2007-04-20

  Lilla My* VIP
Känner igen mig så väl i din text om den gamla skolan!!
Precis på så var det!! Men vår fröken fick vara kvar.... o utdela straff...med slag o sång!! O om hon kom en våning upp eller ner i underjorden...det vete fåglarna!;)
2007-04-20

    Bim
Svar till Maria;jag graderade aldrig.Hälsn.Bim
2007-04-19

    Maria Malm
Måste fråga, vilket var värst straff, frökens slag eller sång eller orgelspelet?
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim