Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för rådet Gunnel!


Hur mycket saft blir det av tio citroner


Hon tyckte inte om
det surmulna
kantstötta




lite fick hon
lov att tåla
åtminstone sig själv


hon mindes vad en vän
hade sagt;


Om ödet ger dig en citron
så skall du göra saft





Övriga genrer av Bim
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-04-19 15:42



Bookmark and Share


  Tothem
Hmmm, den var kanon!.. men det blir mkt saft!! min morgonspegeln visar ju inte upp någon muntegök direkt :)
2007-04-21

  Hildegun Relefors
Tämk om vi alla kunde agera så positivt. Du gav mig dagens uppmuntran, jag dricker gärna din citronsaft!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim