Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckfull, krävande musa söker...

... en smula ömhet att massera in min torra hud med.
Låt mig älska dig och lämna dig, min älskade
Så kan vi båda sen säga att det var den bästa tiden i vårt liv.





Fri vers av Pirate Grace
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-04-19 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace