Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gav upp i snön.

Det har regnat hela dan.
Himlen färgas orange nu.

Vad spelar man för roll egentligen?

En väns vän som varit försvunnen i 2 månader
har antagligen hittats i ett skogsparti.
Hon gav upp i snön.
Nu spelar hon ingen roll längre.

En gång..
På andra sidan jorden. 12 timmar före Sverige
fick jag en dålig lift.
Hade jag inte slagits för att jag ville leva
hade livet här hemma fortsatt gå sin gilla gång
utan mig
Det hade dröjt länge innan man ens
märkte att jag var mer borta än jag brukar.

På andra sidan jorden
inser man lätt att man ingenting betyder mer än
här och nu.

Men kanske är det bara jag som dundrar omkring och ska vara så jävla speciell och autonom.

Hoppas jag att det är så?

Det har regnat hela dan.
Himlen färgas orange nu.

Vad spelar man för roll egentligen?




Fri vers av Pirate Grace
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-04-19 20:13



Bookmark and Share


  AjBi
Anna skriver som svar: \"vad spelar det för roll att leva när
man ändå bara väntar på att dö\"... Döden är en del av Livet... det är svaret.
2007-05-12

    ej medlem längre
Ja intressant känsla när den infinner sig..fått höra hela livet att jag är så speciell...och det uppskattar jag..men..i det stora hela ..precis som du säger..vad spelar det för roll?
Bra!
2007-05-04

  Janjohan
Den är här stark och levande och erfarenhetstyngd på ett sätt som gör läsaren både trygg och rädd. Trygg för att det finns människor som vågar leva trots att det är farligt. Rädd för att det är farligt att leva. Leva & dikta på!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace