Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gummiankor & rostiga mojänger


Någon samlar på gummiankor, en annan på rostiga muttrar
eller på hiskliga porslinskatter

själv samlar jag stillhet,
tassande kattljud
till vindsus i doftande lakansväv

och ord som klingar i glasverandors fönster
till pelargonbladsfall mot Grummeskurade golvtiljor.





Fri vers av _Mian_
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-05-01 22:08



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
exakt så
pelargon och tiljor
finskrivet
2007-05-13

  Mats VIP
Grummeskurade golvtiljor och vindsus i doftande lakansväv
Mmmmmmmmm! Mumma för en torrboll som jag Du inte bara skriver orden Du är dom
2007-05-05

  Vind
Skön... och inte bara som tanke. Får rum att växa, både de inuti och de utanför.
2007-05-05

  noname_realmind
Skön som ordvindens sus...
Din samling måste vara underbar! :)

Men vad samlar jag?
Mest katthårstussar under soffan... ;-)
2007-05-02

  Lars Granlöf
Och du borde ge ut en samlign
av dina finaste dikter. =)
2007-05-02

    Nattviol
...eller ljudet av flugsurr
på prickiga sommarfönster...
när det blir riktigt tyst...
det är då man hör sig själv...
fina ord - härlig bild du målar
upp (känner doften av Grumme)
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_