Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era sköna tolkningar gör den till alla dessa tre




HaikuSenryuErotiku

Solvatten sjunger
befriande ordströmmar

ängsmarker blomstrar

 




Bunden vers (Haiku) av "Silver" VIP
Läst 886 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-20 07:01



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
. . . Och eftersom jag, mitt ömdöme är påverkad av titeln, ingressen samt kommentarerna ska jag följa detta samvetets ström. Befriande ordströmmar - ord som befriar känslorna som glänser inuti på solvattens yta och i *stooooort leeeeende* ÄNGSMARKERNA ett nytt liv skapas och det är därför de ler för att de har bidragit i arternas överlevnad och är nöjda efter vällförtjänt möda! Ack! Den mänskliga hjärnan som ständigt gör associationer och dissacociationer!
2007-04-22

    Bodil Sandberg
Mycket mycket tjusigt och härligt härligt poetiskt!!!!!
2007-04-22

  Jer
En del av förtjusningen med poesi är möjligheten till flertolkningar. Speciellt intressant är författarens mening, men minst lika intressant är när läsern finner andra meningar, eller hur?

För mig är den \"haiku\" tolkning oerhört vacker och skön, med dina fina metaforer som fungera väldigt bra ihop.

Vore intressant att höra en \"erotiku\" tolkningen...
2007-04-22

  KonstigaKatter
och fantasi är redan där, mellan raderna kan den fyllas på med befriande ordströmmar men... ängsmärkerna väntar*S* Gillar!
2007-04-21

  Nina V A
solvatten sjunger
jag menar, nog är allt det poesi
befriande ordströmmar
fyller i och fyller på
ängsmarkerna ler
och jag bubblar med gräsets rörelse i vinden

visst är det skönstämd melodi i ditt språk
2007-04-20

  Lillasyster F
Jag tolkar den som en naturalia och inte en senryu eller erotiku.
Även bäckar har ord om man bara lyssnar tillräckligt länge.

Vacker haiku som andas vår eller försommar!
2007-04-20

  devilsangel
Vackert med berusande innehåll i kort men gott :-)
2007-04-20

    Maria Malm
Ord som strömmar så vackert, så hela jag ler! Tack!
2007-04-20

    JJ VIP
Tre rader möter mig denna morgon....tre rader av lättsamhet och hopp....smittar mig faktiskt lite! Tack! Mvh. JJ.
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP