Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman för dagen



Fast besluten
att göra ett nytt
avstamp
slätade hon till jorden
i den lilla krukan


du och jag
sa hon
och petade ner
några frön


i en handvändning
hade hon gjort sig behövd




Övriga genrer av Bim
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-04-20 14:50



Bookmark and Share


  Tothem
Jamen....du, är ju bara helt otroligt underbar!!!!! Kram på dig!
2007-04-21

  Rachel Roth
söta, söta människa...Du
2007-04-20

    Maria Malm
Den lilla handlingen som ändå är behövd.
2007-04-20

  Lena K Nilsson VIP
Jättebra!
2007-04-20

  stella
Verkligen ett smart sätt!
2007-04-20

  Lilla My* VIP
Ha ha**Genialt Bim!!
Blomman för dagen en kanontext!!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Bim