Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

www.clubcenturion.se  (jukeboxen, Centurion - Not alone)

Stil 6-6-6




Musiku Centurion

Göteborgsband rockar
klubbens samt nätets scen

 

drömmarna besannas

 




Bunden vers (Haiku) av "Silver" VIP
Läst 605 gånger
Publicerad 2007-04-21 00:21



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag måsta bara skriva.
läste hajmannen i kommentarlistan
och din titel. Kom på en liten kul en.

Haj Quee (osäker på stavningen)

Hajjar du :)
2007-05-07

  Lillasyster F
Oh yeah!
Not alone är en välskriven låt - precis som denna musiku!
2007-04-22

    Maria Malm
Det är roligt när drömmar besannas. Dessutom roligt att se en välskriven musiku!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP