Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag klipper sönder mina gummistövlar, slutar det regna då?

Med vinden i ryggen
är trottoaren
miljontals steg kortare
som om sommaren faktiskt brydde sig
den här gången
faktiskt brydde sig
om att laga allt som
höstarna slagit sönder
glasskärvor vintern frusit ned
till speglar

jag hatar inte nostalgi
men jag föredrar
när kudden är torr

Med vinden i håret
med paraplyn och
dimmor av hårspray i
ögonen
rebelliskt naiva
ska vi dansa nu
Med vinden i orden
ska vi springa nu

härifrån




Fri vers av aprilsolen
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-20 21:42



Bookmark and Share


  Vitsippa
bra:]
gillade
\"jag hatar inte nostalgi
men jag föredrar
när kudden är torr\"

väldigt mycket
2007-04-20

    Elliot
vackert tycker jag!
2007-04-20

    Den Mörke Främlingen
Det får bli en sån här tråkig kommentar då jag inte kan motivera riktigt vad i den som fångar tankarna.

Vackert med lite bedjande i. Jo, jag gillar den


Kram
/S
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen