Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöskatans flykt

snöskatans vingslag smäller
i dallrande sommarhetta

flaxar ända in
i vinterns kalla vind

där den fryser
till klingande melodier

men sen

vill den inte flyga mer

utan faller ned
i vinterns blåa drivor

uppburrad och hopkurad
gömmer den sig tyst
i björnens ide

där den sitter och drömmer
om vårens ljumma luftströmmar

och att få leva
lite lite till






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-03-01 16:51



Bookmark and Share


    Camapani
känns igen, en liten skata finns nog i oss alla, liggandes eller sittandes, flygandes eller drömmandes mest av allt paralyserad då viljan inte räcker ända fram- kurar ihop sig och slutar flyga, drömmer om ett liv, flykten och önskan till något som kanske finns? // tack
2005-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP