Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMSESIDIG RESPEKT I KÄRLEKEN

ÖMSESIDIG RESPEKT I KÄRLEKEN

Kärleken kan ge oss
Trygghet och stöd
Om den bygger på
Ömsesidig respekt
Och ger utrymme för oss
Som individer

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 15:20



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den måste ju alltid finnas..
2007-04-21

    Josse G
Helt förbaskat rätt skrivet

JossG
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G