den första gången
jag verkligen hört musiken
Till den enda Sanna" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den första gången
jag verkligen hört musiken
Till den enda Sanna



DUETT EN TIDIG MORGON

Mina händer
långsamt
över din hud

Över din rygg
dina armar
dina ben
och nedför magbacken
rakt ner det varma stupet
mina händer dricker 
livssaft
 
Mellan
min handflata
och alla dina porer
bildas
musik
en stillsam melodi
som jag 
lyssnar på
i den stilla natten
med läpparna

då du sakta vaknar
hör jag
musiken
med hela min kropp 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-22 07:32



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
har skrivit om detta förr
\"livstoner\"
underbara ord
peta dit ett a bara på ett ben;)
Tack
Åsa
2007-04-22

  devilsangel
Hoppfullt klingande musik i denna kärlekshistoria
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth