Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAJBLOMMAN

MAJBLOMMAN



Majblomman en symbol för att vi människor kan hjälpa
Att vi visar empati och förståelse, inte att vi ska stjälpa
Visst kan denna gest värma många frusna barnhjärtan
Tyvärr är det så att många barn känner denna starka smärtan

Varje år skiftar du i färg och visst har livet många olika nyanser
Vi borde bilda en kärlekskedja med världens alla allianser
Snart kommer vi att få uppleva en äng av de fagraste blommor
Alla kan medverka för det kostar inga fantastiska summor

När solen har går upp och en ny dag ska födas till livet på nytt
Då kan man sätta sig ner och fundera när dagen har grytt
För att ge lite av det vi har, kan åstadkomma stora under
Detta borde vara ett patos att kunna ge lite av tröstestunder

Så Majblomman borde få utdelning av alla dessa olika fonder
Låt detta fylla ditt hjärta med kärlek i alla livets ronder
Öppna din plånbok och ditt hjärta, för här behövs varje kopek
Så låt alla få del av sol vind och vatten och massor av kärlek

Mr G









Fri vers av Mr G
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-04-22 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G