Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blåklockor är inte bara vackra de spelar sommarmusik också


färgtoner


bakom uthuset
i blått klingar klockorna

med toner av liv




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 12:38



Bookmark and Share


    Lillemor
Spelar de en blue note tro?
Längtansvackert och
somrigt
2007-04-23

  Thomas Strandberg
Blomsmitta? ;-) Se upp så de inte smyger sig in i tavlorna också! (Se på mig hur illa det kan gå!)
2007-04-22

    Maria Malm
Ljuv musik!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP