Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

I hjärtats gömda vrå,
sitter en jäkel grå.

Han bankar och skriker,
att det finns de som sviker.

Varje gång jag säger tyst,
säger han inte ett knyst.

Men efter ett tag,
kommer det som ett slag.

Med vikta ben,
och
ett hjärta som känns som sten.

Han kommer inte åter....




Fri vers av Tezz
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 15:23



Bookmark and Share


    Iflywithbrokenwings
underbar dikt
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.