Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en utav tio andra spelbrickor.

Kärlek, du hör ju på ordet vad det är för något.
Det är en lek, ett spel
som allt för ofta spelas och som allför många blir lurade av

När man för en gångs skull verkligen känner lycka,
känner kärlek,
då ska allt förstöras.
När man får reda på att allt bara var ett spel,
ett spel om makt.

Ett spel
där man aldrig riktigt varit älskad.
Man har varit en utav tio spelbrikckor. Ibland stannar spelpjäsen längre på brickan, ibland har man tur.
Men allt för ofta vandrar spelpjäsen bara förbi.
Man är då helt plötsligt bara en utav tio andra brickorna i spelet.

Men ibland,
så stannar spelpjäsen,
kankse över natten,
och helt plötsligt så känner man sig som den viktigaste spelbrickan.
Men innerst inne vet man,




att man bara är en utav tio andra spelbrickor.




Fri vers av vapendragare
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-22 16:27



Bookmark and Share


    Mi11ie
ursch, jag förstår vad du menar. den berör. jätte fint skrivet, som alltid.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare