Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I've lost it.


Roulette (Serum Zerosum)



du frågar vilken dag det är; det spelar ingen roll för alla dagar är likadana

ingen väntar bakom dörren, telefonen blinkar tom, sängen är kall och tiden står still i ljusets hastighet

och jag drömmer om att sova
mot dina andetag


jag gick längs landsvägar och över

gårdarna de instängda murarna rosorna
kanalerna barerna tempel och hem

mot

de röda
mot asfalten

till

de döda
mot alkoholhalten

konstpaus

och jag såg hur allting föll runtomkring mig

till tårar

och jag kände hur det växte med varje steg
svärtan vann över rött

med varje slag
med varje hårt slag

lämnade jag allt kvar

i tystnaden

till dårar

konstbevattning

jag var





Fri vers av Johannes
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-04-22 20:34



Bookmark and Share


  Lady_A
\"och jag drömmer om att sova mot dina andetag\"

Ibland är du bara sådär precis så man tappar några (ja andetag alltså) Den raden är gåshudsskön!
2007-04-25

  Robert W
\"jag gick längs landsvägar och över

gårdarna de instängda murarna rosorna kanalerna barerna tempel och hem

mot

de röda
mot asfalten\"


ugh. du är i sanning en jävel på att förmedla känslor och måla scener inför mitt inre.
2007-04-23

  Smultris
jag önskar jag hade de orden du har, jag önskar att iaf något litet fanns kvar. jag kan inte ens hitta vettiga ord till kritik eller ens säga hej på msn, men jag är ändå här vännen... även fast jag råkat få en dubbelknut på tungan.

\"du frågar vilken dag det är; det spelar ingen roll för alla dagar är likadana\"

början är bara bäst, så bäst...
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes