Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnade mitt hjärta....




Öppnade mitt hjärta.
Du klev in.

Stöka runt,
satte spår
och
försvann.

Kvar blev jag.
att städa upp
efter dig.....




Fri vers av Tezz
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-22 20:57



Bookmark and Share


  Gawain
Rörigt kan det bli när man bjuder in... synd att inte alla behandlar sin omgivning med samma respekt de själva förväntar sig..
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.