Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag kväll och drag under galoscherna

 

Jag övergavs av drömmen
när natten krökade och Jesus
hade porr i någons pool
Jag kunde inte be
inte ens för mitt liv

Väggarna snurrade balett efter mig
när jag flydde från rum
till rum för att få andas
ren luft och förstå
att jag inte var offer i någons saga

Meningen fick ingen mening
du var en främmande man,
i skenet från min kökslampa
du är inte älskad längre,
sa jag
för du har naket frusit ihjäl i någons
sovrum

I en spelad skam kallades jag,
lilla älsklingen

 

och sanningen ligger kvar som en dimma flyende från dina läppar 
när ögonlocken sluts och du tror att du är gömd
ser jag en tydlighet genom mörkret

dina kärleksvisor kysser smaskigt i någon annans öra




Fri vers av Laijza
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-04-22 21:23



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
yss då, tråkigläsning
jag som brukar rysa av öronsmask
fast nu ryser jag av annat :(
2007-05-08

    Göte Holmlund
dina kärleksvisor kysser smaskigt i någon annans öra..fint med smaskighet i öronen
2007-05-03

  Mackan
underbar
så mycket känsla bakom orden
riktigt bra
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang