Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tex om gammal kärlek


Gula smörblommor

Gula smörblommor vajar i vår solens sken,
att det blåser och de mjuka kalla vindarna rycker i de små gula bladen tycks de inte notera.
Varenda vind som drar förbi, drar med sig förnimmelsen av dig, som fingrar stryker mot min panna stryker de svala blå silvriga vår vindarna liv i gammla minnen, vinröda minnen som doftar kryddig varm citron.
Låt mig smaka dessa kryddor, låt mig känna lukten av citron, låt mig känna passionen och hettan.
Jag kan låta dig sitta här, i gräset med den starka vår solen i ögonen, den silver blå svaga kyliga vinden som rycker i håret och minnen.
Plocka mig blommor fylda med kärlek.




Fri vers av Moorelly
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-04-23 12:32



Bookmark and Share


  utstött
Jag älskar den här dikten. Den är så full av sommar vännen!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly