Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi rör himmlavalvet och knullar universum

kom, nu knullar vi himmlen och alla des stjärnor
vi tar ner månen, den är våran
vi rör himmlavalvets med klara stänk
jag är rädd att mista kännslan
för så unik som den är och så lycklig jag blir
du och jag är Ett i höjderna
som en stjärnbild vi blickar ner mot jorden
en distans till de liv vi haft
som att måla ett vitt tomt ark i starka färger
fyller vi nu våra inren med saft
Nu går ve hem till mig, vi kan prata om livet och du kan kyssa mig
låt mig få ogasm tillsammans med universum




Fri vers av Moorelly
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 13:58



Bookmark and Share


  mayhem and order
Skön, stark(med en del stavfel)men vad gör det när känslan är så härlig.
2008-03-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tycker denna dikt är stark..berör mig på ett skönt sätt..
/B
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly