Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är inten dikt, det är en CP störd text.


Detta är ingen dikt


jag vet inte vad detta blir för text men jag vet att den blir ganska dålig, som med allt, jag kan aldrig, aldrig göra något för mig
jag gör det för alla andra, även om de jag gör är för mitt ego, bryr jag mig bara om bekräftelsen.
Och nu vill jag skriva något för mig, eller vet inte om jag vill ha bekräftelse, orkar inte fundera på de, vill inte bli besviken.
Jag ska va ärlig hur som helst, och jag hoppas att de räcker för dig..

(åh nej nu ser jag att ja bryr mig om VAD DU TYCKER, så är som jag gör, oroar mig vad läsaren kommer tänka)

Aja jag känner mig trött, jag mår illa. På natten gråter jag, ett enda ord kan inte täcka mina känslor, så jag ska förklara, de ord som räcker till bäst är mani.

Jag vet att livet är underbart men
det finns en tomhet över de, det är som allting, varenda handling är ett desperat försök att vara älskad, detta gäller inte bara mig, det gäller alla.

Jag vet ett spel också som jag spelar det går ut på att få så många människor att gilla mig på så kort tid som de går. Och det är ganska lätt bland alla dessa desperata bort villade männsikor. Det tar bara några minuter så trollbinder jag dem, drar en säck av kärleks illusion över deras huven, och sen bara njuta av deras blinda naiva hopp om att nå mig.
Sen när man fått de roliga, drar man drastiskt bort deras kärleks illusion och jag går där ifrån med ett litet leende på läpparna, mätt och belåten.

Detta är ett spel, som handlar om att utnyttja människors vilsna små förvridna innersta och bara testa hur fort de går.

Ja och detta är då sååå meningslöst, jag tror säkert att du som läser detta tom förstår hur patetiskt det är.

Man går upp på en jävla piss morgon, fixar sig, käkar lite och låter dagen storma in i ens nyvakna sömniga ögon.

Ja, jag känner mig ensam, och är det fel med de? Jag har byggt upp en personlighet, som inte är jag, utan den är skapad för att kunna producera illusioner. Jag är tillvärkaren som av en tillfällighet hette Krossa Hjärtan AB.

Ja men allt är så falskt, kan inte alla se hur lättlurade man är så slipper jag ha dåligt samvete för du är trög och inte fattar att du är grundlurad och bara är en spelare i ett spel som är mer värdelöst en dig själv, det kan jag säga efter som jag la schack matt och insåg att efter segern va festen inte så lång och efteråt va det bara att börja om..




Fri vers av Moorelly
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 09:42



Bookmark and Share


    eva m h
Jag tycker nog inte att det var en CP störd text utan ett försök att nå ut ur den falska personligheten som du känner dig instängd i.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly