Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende träffade mig

Färgad i en sekund av ditt leende som nådde ut i fingertopparna
Som fick träden att knoppas och gräset att grönska
Jag tänker på dig och jag hoppas du förstår att jag inte får nog av dig
För med händer som kan skapa och ett leende på morgonen så har man livet där det ska vara
Tror jag
för jag tro att
om man bara kan få känna värmen från dina fina vita tänder och din vackra mun
kan hela dagen var solig, även om det är gråa moln på himmelen.
Allt ja ville säga är att du ger mig fjärilar i magen och det pirrar när jag tänker på dig så jag ville att någon får veta de förutom jag, för det är värt att berätta, eftersom det är något vem som helst kan ha, som vem som helst kan veta hur det känns att ha eller som vem som helst saknar. Det är något för alla.




Fri vers av Moorelly
Läst 391 gånger
Publicerad 2009-05-23 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly