Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

Din röst är fyld och mätt men endå existerar en liten, liten ton av nyfikenhet, skör och tunn som utrycker stor aptit och retsamhet, något som lockar mig, lockar fram mitt brinnande intresse. Och dina svara ögon betraktar mig så tålmodigt.

Jag hoppas att du känner som jag och du inte bara visar mig ditt sätt men visst blir jag tveksam när jag hör dig prata sååå sexigt och lockande. Jag smyger på dig nära utan att du märker något vid din stol och plötsligt fylls jag med hopp, när din blick rör mig och smeker mina sinnen. Lika fort blir jag besviken och brinnande när du vandrar vidare i ditt söknade.

Jag känner mig fyld av begär och lämnad och själv. Tänk på mig nu ber jag över dina fötter och kysser luften du andas innan jag exploderar i tusen skärvor som gnistar på golvet där du går som snart ska läka.




Fri vers av Moorelly
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly