Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmsnatt

I Sverige en fredag natt, sitter ute på en bänk
väntar med en polare vi va just på någon fest
tysta svenskar, en med klackarna mitt på blaskiga gator
skorna i svart lack och en kort kol, handen greppar en drink
citron och jordgubbe ser de ut som, men kan inte va klar
mitt huvud väser och brusar, så mina tankar jag knappast hör
men vad gör väll de, tanken på de grå gatorna får mig rysa
det svenska vädret med kort-kort gör så man fryser
och just nu har mina tankar hakat upp sig på tysta gator
med en gudinna vinglandes i lackskor och en drink




Fri vers av Moorelly
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly