Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om min rellation till min kärlek!


All in

han sa \"FUCK OFF AND DIE jag bryr mig inte mer\"
All energi, hennes komplimanger ja allt
rann bara rakt igenom

\"Vad kan jag nu?!\" ropade hon rädd
Han sa, \"skit i oron!\"
så loopade de
\"vi kör vår grej, vår bane bana
och struntar i våran vana\"

\"Okay\" sa hon och följde med
Han ökade hastigt på farten
så kjolen flög upp och visade baken, hon log generat och kollade bort

\"Haha\" utbrast han och ögonen sken
hörru det här är att leva känner du inte de?

Hon tänkte och kände för att se
men allt hon visste var att snart trillar de ner

Han såg hennes tvivel och va tvungen att ge sig iväg
lämna henne ensam kvar där för att se
att en tur i 100a kanske var ganska kul

Men att prova igen är ingen garanti
det gäller att ha tur
när mycket står på spel är de lika bra att spara
en att skrika Chicago och lägga All in




Fri vers av Moorelly
Läst 357 gånger
Publicerad 2008-04-08 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly