Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar på dig

en väntan
andetag, andas
hoppas du kommer till mig
du vill ha mig

jag kollar upp i det vita taket
väntar
jag tänker på honom
Men du, säg de inte till någon!

Jag vill inte lura mig själv men
jag gillar honom så mycket
frustration
tiden flyter långsamt fram

när ska du svara, ska du svara?




Fri vers av Moorelly
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly