Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotredje april- 07






Tack gode gud sa hon
när hon lagt sig


Dagen hade varit
över förväntan


Hon hade klarat av
att komma ut
varit gäst
utan oron malande



hon var skyldig livet ett tack


märkvärdigare än så var det inte




Övriga genrer av Bim
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-04-23 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim