Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSMÅLTID

Kvarblivna rester
efter vår måltid

Ett brokigt spår av
av kastade kläder
genom våra liv
till sängen

Vi vaknade
på varsin sida om varandra
ingen av oss hade sovit

Vi hade ätit av varandra
med kärlekens
mjuka tänder och tungor

Ätit tills
du blev jag
och
jag blev du

och ändå är
ingen av oss mätt!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-04-23 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*fniss* Så ni fortsätter att äta på varandra i all oändlighet?
Fint skrivet om passion...*L*
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth