Franska

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska

Franska




Mamma Min Mamma / Maman Mon Maman

 

 

 

Mamma min mamma

I verkligheten beskyllde jag dig

Över att jag ännu inte fått upprättelse

 

Hämnd för våldtäkten

Kommer Vargen Robin våldtaga mig

varje år, mamma?

 

 

I verkligheten vet jag

att det inte var ett fel av dig

Och jag älskar dig mamma min mamma

Trots att jag inte kunnat vara snäll

Och göra som du alltid önskat

Ta hand om mig själv

 

Aldrig

 

Men jag vet nu vad jag ska göra

Jag ska lyssna och faktiskt höra

Vad ni ber av mig

Och faktiskt visa dig

hur mycket jag älskar dig mamma

 

 

 

 

 

 

Maman Mon Maman

Maman mon maman

Á réalité incriminer je tu

sur que je encore pas prendre revanche

 

Revanche pour le viol

Venire Le loup Robin violer moi

tout année, mama?

 

Á rélité savoir je

que ça pas tout un tare par vous

et je adorer vous maman mon maman

Dépit que je pas pouvoir suppurer gentil

Que faire qui tu toujours désirer

Soulever main même moi-même

 

Jamais

 

Mais je tout quoi je on faire

Je on écouter que réel entendre

Quoi vous prier par moi

Et réel fable vous

Comment grandement

je cherir vous maman




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-04-23 14:32



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
(alla dina dikter) :-P
2007-04-28

  OnlyDlonely
Hoppas att du gör det nu också! :-) Jag får en bild av ett litet ledset barn när jag läser denna dikt, ja när jag läser nästan alla dikter faktiskt... du e fan magnifik ;-)
2007-04-28

  Ronny Berk
bekännelse och förhoppning i samma stund... en hyllning... uppskattning och förhoppning
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*